Ders Seçimleri Hakkında (Yeni)

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Güz döneminde başarılar dileriz. Ders seçim başlangıcında bir kaç hususu belirtmek Sizler adına yararlı olacaktır.

1. Ders kontenjanları zorunlu dersler için hergün sadece 11:00 ve 15:00 saatlerinde yapılacaktır.
  2. İktisat Bölümünün açtığı Mesleki Seçimlik derslerin kontenjanı 50 olarak sabitlenmiştir. Bunun nedeni hem derslik kapasiteleri hem de kontenjanların eşit dağılmasının istenmesidir. Bu derslerden İngilizce olanlar sabah 8:00’de önce 0 İngilizce Program öğrencilerine tanımlanacaktır.  Daha sonra saat 11:00’de %30 İngilizce Program öğrencilerine tanımlanmaya başlanacaktır.
  3. LÜTFEN İKTİSAT BÖLÜMÜNÜN AÇTIĞI MESLEKİ SEÇİMLİK – 1 DERSLERİ İÇİN KONTENJAN ARTTIRIM TALEBİNDE BULUNMAYINIZ.
  4. 1. Sınıf öğrencileri için sistem otomatik olarak dersleri atadığından İktisada Giriş I dersinin Grup 1 – 2 – 3 ve 7’sinde kontenjanlar dolmuştur. İktisatçılar İçin Matematik 1 Grup 1 dolmuştur. Lütfen programınızı bu derslerin diğer gruplarından seçtikten sonra şekillendiriniz.
  5. Mikro İktisat (ingilizce) Grup 1 ve 2, Genel İktisat Tarihi (Türkçe) Grup 1 ve 2 ve Uluslararası İktisat I (Türkçe) Grup 1 ve 2 dersleri aynı gün aynı saatte açılmaktadır. Öğrencilerimiz 1. Grubu seçecek ve daha sonra sistem raslantısal olarak grubu ikiye bölüp Öğretim üyesi atamasını yapacaktır.

Yeni dönemde başarılı ve mutlu olmanız dileğiyle