Ders Seçimleri Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Güz döneminde başarılar dileriz. Ders seçim başlangıcında bir kaç hususu belirtmek Sizler adına yararlı olacaktır.

1. Ders kontenjanları artışları zorunlu dersler için hergün sadece 11:00 ve 15:00 saatlerinde yapılacaktır.
  2. İktisat Bölümünün açtığı Mesleki Seçimlik derslerin kontenjanı 40 olarak sabitlenmiştir. Bunun nedeni hem derslik kapasiteleri hem de kontenjanların eşit dağılmasının istenmesidir. Lütfen bu dersler için kontenjan arttırma talebinde bulunmayınız.
  3. 1. Sınıf öğrencileri için sistem otomatik olarak dersleri atadığından İktisada Giriş I dersinin Grup 1 – 2 – 3 ve 7’sinde kontenjanlar dolmuştur. İktisatçılar İçin Matematik 1 Grup 1 dolmuştur. Lütfen programınızı bu derslerin diğer gruplarından seçtikten sonra şekillendiriniz.
  4. Mikro İktisat (ingilizce) Grup 1 ve 2, Genel İktisat Tarihi (Türkçe) Grup 1 ve 2 ve Uluslararası İktisat I (Türkçe) Grup 1 ve 2 dersleri aynı gün aynı saatte açılmaktadır. Öğrencilerimiz 1. Grubu seçecek ve daha sonra sistem raslantısal olarak grubu ikiye bölüp Öğretim üyesi atamasını yapacaktır.

Yeni dönemde başarılı ve mutlu olmanız dileğiyle