Lisans Bitirme Çalışmalarının Teslimi ve Sözlü Sınav Süreci Hk.

Değerli Öğrenciler,

Lisans bitirme çalışması teslim formlarının 14 Haziran 2021 mesai bitimine kadar eksiksiz bir biçimde doldurulup öğrenci ve danışman öğretim üyesi tarafından imzalanmış bir şekilde iktblm@yildiz.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

LisansBitirmeÇalışması_Teslim Formu.doc

Göndereceğiniz mailin konusu “ÖğrenciNo İmzalıLisanBitirmeÇalışmasıTeslimFormu, Ad Soyad” olmalıdır.

Lisans bitirme çalışmalarınızın metnini danışmanınıza göndermeniz yeterlidir. Bölüm Başkanlığımıza lisans bitirme çalışmanızın metnini göndermenize ya da fiziksel olarak teslim etmenize gerek yoktur.

Lisans bitirme çalışmalarının jüri üyeleri ve tarih-saat bilgisi en geç finallerin ilk haftası bölüm sayfasından duyurulacaktır. Bitirme çalışmalarının ilgili jüri üyelerine iletilmesi ve sözlü sınavı için toplantı oluşturmak-yürütmek danışman öğretim üyeleri sorumluluğundadır.

Başarı dileklerimizle,