Bahar dönemi tez teslimi hk. (GÜNCEL)

Değerli öğrencilerimiz,

Bitirme tezlerinin teslim tarihi ile ilgili olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1) İçinde bulunduğumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde sadece Bitirme Tezi dersini alan ve bu dersi tamamlayarak mezun olacak öğrencilerimiz için bitirme tezinin son teslim tarihi 27.05.2020'dir. Bu tarihte öğrecilerin tezlerini bölüm başkanlığına (iktblm@yildiz.edu.tr) göndermeleri  gerekmektedir.

2) İçinde bulunduğumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde bitirme tezinin yanında başka dersleri de alan öğrencilerimiz için bitirme tezinin son teslim tarihi 15.06.2020'dir. Bu tarihte öğrecilerin tezlerini bölüm başkanlığına (iktblm@yildiz.edu.tr) göndermeleri  gerekmektedir.

Bitirme tezi jürileri ve sunumlarına dair açıklamalar daha sonra bölüm web sayfası üzerinden yapılacaktır.

Sağlıklı Günler Dileriz.